Virtuelne ture

OCOLO virtuelne ture omogućavaju da na brz i pouzdan način klijentima predstavite bilo koju vrstu prostora u najboljem svetlu. Ukoliko ste uređenju vašeg prostora posvetili posebnu pažnju, 3d virtuelna tura predstavlja najbolji način da povećate njegovu online vidljivost. Tehnologija koju koristimo je poslednja generacija hardvera namenjenog specijalno za snimanje 3d virtuelnih tura, i predstavlja zlatni standard kada je u pitanju profesionalno snimanje enterijera. Za razliku od konvencionalnih 360 panoramskih snimaka, naša virtuelna tura nudi potpuno fluidno i prirodno kretanje kroz snimljeni prostor.

Matterport Service Partner


Naš studio je zvanični partner Matterporta za Srbiju. Matterport Pro2 3D kamera poseduje tri objektiva 134.2 MP rezolucije i infracrvene senzore pomoću kojih mapira okruženje u kom se nalazi, pri tome stvarajući 3D model prostora koji u kombinaciji sa fotografijom pruža neprikosnoveni kvalitet virtuelne ture. Snimak je kompatibilan sa VR tehnologijom i 3D modelu enterijera je moguće naknadno pristupiti u obliku .obj fajla kroz odgovarajući program za 3D.

Online Marketing

Statistika pokazuje da se u online marketingu posebno ističu rešenja koja su interaktivna i inovativna. Postarajte se da Vaše poslovanje bude ispred konkurencije, prezentujući ga u skladu sa poslednjim trendovima modernog oglašavanja. Uz virtuelnu turu, naš paket podrazumeva i 4k fotografije, fotografske 360 panorame za društvene mreže i video materijal.

Naša interesovanja

Vizuelna Umetnost

Sve što oko može da vidi, mi smo tu da kreiramo. Od 2D do 3D vizuelnih rešenja iz raznih oblasti.

Foto / Videografija

Fotografija i video su naša uža specijalnost. Posebno smo ponosni da ponudimo snimanje iz vazduha.

Virtuelna Realnost
Proširena Realnost

Pratimo poslednje trendove virtuelne stvarnosti i najnovijih tehnologija.

UX / UI Development

Danas sve funkcioniše putem portala i aplikacija. UX i UI su pravi izazov za nas.

Portfolio

Bite of Art projekat

Bite of Art inicijativa predstavlja kolaboraciju kulturnih i umetničkih organizacija iz Španije, Slovenije i Srbije, sa ciljem uvođenja inovativnih metora u rad kulturnih operatera, kao i indirektno u rad savremenih umetnika, time plasirajući savremenu umetnost među mladu publiku. Ocolo tim je ponosan što je imao priliku da razvija web stranicu i aplikaciju za projekat, kao i virtuelne ture za sve galerije. Više informacija ovde.

Narodni Muzej u Beogradu

Bila nam je čast da kreiramo virtuelnu turu izložbe u saradnji sa Narodnim muzejem u Beogradu. Virtuelna tura je bila izuzetno prihvaćena kod publike i imala je preko 20.000 poseta u prvoj nedelji objavljivanja.

Franjevački samostan u Baču

Ocolo tim je bio angažovan da usnimi enterijer samostana u Baču u sklopu evropskog projekta "Rehabilitacija Franjevačkog Samostana u Baču". Za više informacija posetite sajt Ministarstva za evropske integracije.

Legat Petra Lubarde                    

Imali smo zadovoljstvo da snimimo Legat Petra Lubarde, jedan od izložbenih prostora Kuće Legata Beograd.
U Legatu Petra Lubarde je postavljena stalna postavka sa radovima Petra Lubarde. Da saznate više, slobodno prošetajte kroz virtuelnu turu koju smo snimili za Vas.

Veliki barutni magacin - Beograd

Veliki barutni magacin u Beogradu je građen tokom velike austrijske rekonstrukcije beogradske tvrđave između 1718. i 1720. godine. Od tada, magacin je menjao vlasnike, a sada čuva kamene spomenike iz kolekcije Narodnog Muzeja.

Ugostiteljstvo

Uvek smo srećni da pomognemo vlasnicima da dođu do potencijalnih klijenata koristeći najsavremenije tehnologije. Pravi primer za to je "Srpska kafana" koja se nalazi u centru Beograda, poznata po bogatoj tradicionalnoj kuhinji.

Nekretnine

Bilo da ste agencija za nekretnine ili vlasnik nepokretnosti, Ocolo virtuelne ture Vam mogu pomoći da povećate broj upita, ubrzate proces traženja i dođete do šire publike. Ovaj primer predstavlja nekretninu jednog od mnogih zadovoljnih klijenata koji su nas kontaktirali i isprobali naš paket.

TOP
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.